Historie

Dennis’ og Lennarts forældre har fulgt Status Quo siden 14-års-alderen. Dennis og Lennart er derfor vokset op med musikken.

De var til deres første Quo-koncert i Hultsfred i Sverige i 1992, da de var henholdsvis 8 og 4 år .

I 1995 mødtes Dennis’ og Lennarts forældre Kjeld første gang til en Quo-koncert i København. De traf hinanden hver gang, der var en Quo-koncert og i 1999 blev det til et venskab, hvor de begyndte at komme sammen privat. Det var hos Kjeld Dennis og Lennart fandt ud af, at man selv kunne spille på guitar, da Kjeld var i besiddelse af en sådan.

De fik så deres egne guitarer og fik undervisning i deres ungdomsklub. De spillede første gang til en juleafslutning i klubben i 2000, hvor også Kjeld var tilskuer.

Dennis og Lennart har spillet sammen med forskellige kammerater, der ikke alle synes lige godt om hovedsageligt at spille Quo musik og det har derfor været svært at fungere som et band, når man hele tiden skal lære nye op. Simon kom til på trommer i 2005, men det var stadig svært at få en bassist.

Forældrene foreslog derfor Dennis og Lennart at spørge, om det ikke var noget for Kjeld, der, selv om han oprindeligt spiller guitar, også spiller bas i et bluesband, om han ikke havde lyst til at prøve at spille med dem.

De tog så en spilleaften i foråret 2007 – og det gik forrygende. Herefter har de øvet fast hver uge og nu kører det bare deruda’.

Bandet skal nu i gang med at indspille en demo – og så kan kun fremtiden vise, hvordan tingene udvikler sig.

Piledriver har været i studiet tre gange for at lave promotion cd’ere – december 2007 (Reca), september 2010 (LJ Studio) samt oktober 2013 (Huligennem).

Bandet har frem til i dag spillet 50 koncerter – som velgørenhed, privat og på spillesteder og festivaler.

Simon Lüthmann stoppede den 31. oktober 2014. Ny trommeslager er Nicklas Hylleberg.